Kennel di Scottatura bestaat reeds sinds 1971

Wij proberen lieve, gezonde Tervuerense herders te fokken die ruimschoots aan de ras standaard voldoen.

Ons tweede ras is de Podengo Portuques Pegueno Cerdoso  of te wel Kleine ruwhariuge portugeese podengo. Coco heeft 2 pupjes geboren 25 november 2017.KIjk bij puppieplans.

reuennvbh350

 

Ons ideaal is daarbij de juiste combinatie te vinden qua schoonheid en karakter met dat tikje elegantie dat het ras zo speciaal maakt. De puppies groeien op in gezinsverband en er wordt veel aandacht besteed aan de socialisatieperiode. De pups zijn geschikt als gezinshond maar Agility, maar Gedrag en gehoorzaamheidswedstrijden of flybal is uitermate geschikt voor hun. De Tervuerense herder staat bekend om zijn intelligentie en leervermogen.

Alle ouderdieren voldoen ruim aan de rasstandaard, hebben de hoogste qualificaties op de show behaald en zijn HD vrij. Ook hebben zij met goed gevolg deelgenomen aan een rasspecifieke karaktertest .

Wij werken met een koopcontract van de BHCN. Alle pups worden diverse malen ontwormd! Ze zijn super gesocialiseerd, krijgen een Europees paspoort, NHSB stamboom en DNA-profiel mee.

 Willemine van Deijl en Julia en Peter Rietkerk

Ik werk nauw samen met Peter en Julia Rietkerk (Zoetermeer) derietkerken.nl die u tevens graag ontvangen voor meer info en een kijkje naar de honden.Tel: 079-3517727.

Wij fokken volgens de regels van de rasverenigingen en Raad van Beheer.

Afdrukken